Profil

Boutique Dorthe er en dametøjs butik som har stor erfaring i personlig vejledning.Se vores butik indefra klik her

Vi lægger stor vægt på et bredt udvalg, de nyeste trends og farver, og på et prisvenligt niveau uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi vægter personlig vejledning meget højt og har stor erfaring med det. Vi møder altid kunderne med et smil, (også i telefonen) og vi vil gå rigtigt langt for, at finde det helt rigtige til dig.

Så har du brug for en professionel og personlig rådgivning og vejledning er vi altid klar til at yde vores bedste. :) Ring til os, hvis du er usikker på om du er i færd med at købe den rigtige vare. !

Vi har :

- Dametøj fra str. 34 - 52
- Dame nattøj fra str. XS - XXXXL
- Sko, tasker, punge, smykker, bælter, tørklæder

Åbningstider :

Webshoppen er åben 24 timer.
Har du lyst at besøge vores fysiske butik er åbningstiderne :
mandag til fredag kl.10.00 til 17.30
lørdag kl. 10.00 til 13.00


Aftenåbent

Har du lyst til at handle i fred og ro og har svært ved, at nå butikkernes åbningstider til hverdag, giver Boutique Dorthe mulighed for at tilmelde en gruppe personer til en aften uden for normal åbningstid. Du skal bare kontakte os på mail eller telefon.

Gaver fra Boutiquedorthe.dk

Vi pakker altid dine gaver flot ind, hvis du ønsker det. Har du bestilt varer på shoppen som du skal bruge som gaver, så pakker vi dem ind uden ekstra omkostninger. Du skriver bare i feltet til bemærkninger ved bestilling.