Gratis levering ved min køb 499,95. Gratis retur. Hurtig levering 1-2 hverdage. Betal med Mobilpay eller Viabill

Ciso

Ciso

CISO 

Boutique Dorthe har kollektion til den moderne plus pige.

Ciso henvender sig til den moderne pluspige, som bruger størrelse 42 til 56. Ciso-pigen er en spændende og feminin pige, som tør skille sig ud fra mængden, og som gerne vil være lidt anderledes. Hun lægger stor vægt på pasform for det moderigtige tøj, tøjet skal have lækre designs, være af god kvalitet. Pasform og komfort skal fremhæve det feminine og samtidig være passende i forhold til figuren.

Ciso i butikken i Egtved.

Boutique Dorthe tilbyder en bred kollektion i vores afdeling for Ciso i Egtved, Stilen er moderne og passer til alt, fra hverdag og hjemlig hygge til byture og festlige lejligheder. Boutique Dorthe ligger i Egtved i kørselsafstand til Vejle, Kolding, Billund området. Vi har store lækre prøverum hvor du kan komme og prøve Ciso tøjet. Butikken er fyldt med modetøj fra andre lækre mærker, tasker, Lingeri, smykker og sko. Så vi anbefaler du sætter god tid af til et besøg hos Boutique Dorthe i Egtved i Midtjylland.

Ciso på nettet.

Via vores webshop har du mulighed for at sidde hjemme i fred og ro og bestille Ciso kollektionen. Skulle du få den forkerte størrelse er der returret og vi er kun et opkald eller en mail væk fra at hjælpe dig med størrelser og svar på spørgsmål. Boutique Dorthe har mange pluspiger vi hjælper med lækkert tøj fra Cico.

 

Ciso’s hjemmeside kan besøges her.

< >