Gratis levering til pakkeshop ved min køb 499,95. Gratis retur. Hurtig levering 1-2 hverdage. Betal med Mobilpay eller Viabill

Marta Du Château

Marta Du ChâteauTrods det fransklydende navn er Marta Du Château et pæredansk modebrand, der dog har det særlige kendetegn, at næsten 100 % af brandets kollektioner produceres i Italien. Marta Du Château henter inspiration fra den sydeuropæiske mode, og du vil derfor opleve helt unikke detaljer og silhuetter her i udvalget, hvor du finder tøj fra Marta Du Château til damer i alle aldre og størrelser.

Læs mere..

Lækkert Marta Du Château-tøj til priser, der er til at betale

Marta Du Château blev etableret i 2019 ud fra en vision om at levere smart modetøj til rimelige priser, men produceret i velvalgte kvalitetsmaterialer og under gode forhold hos producenter i Europa.

Den tætte forbindelse mellem det danske designstudio og fabrikker i Europa gør det muligt at være på forkant med moden og reagere hurtigt på nye, spændende tendenser. Det betyder, at Marta Du Château kan producere sine kollektioner tæt på sæsonstart og dermed altid ramme plet i forhold til stil og farver på de enkelte styles. Vi får løbende nye varer fra Marta Du Château og glæder os altid til at se, hvad brandet finder på som det næste.

Miks og match på kryds og tværs af de forskellige styles

Uanset om du søger et pænt og komfortabelt outfit til hverdag eller til fest, kan du finde det her i udvalget af Marta Du Château til damer. Sortimentet byder på alt fra t-shirts, bluser, bukser og skjorter til feminine nederdele og kjoler, og de forskellige styles kan nemt kombineres på kryds og tværs for at skabe netop det look, du ønsker. Stilen og farvepaletten er enkel, og det gør tøj fra Marta Du Château virkelig anvendeligt og til en sand fornøjelse at have på.

Køb Marta Du Château til damer online

Kan du slet ikke få nok af danske Marta Du Château, er det bare om at gå på opdagelse i udvalget her og vælge de styles, du drømmer om. Tøjet bruges nemt sammen eller i kombination med styles, du allerede har hjemme i klædeskabet, og der er noget virkelig skønt ved at iføre sig nyt Marta Du Château-tøj, der har et fantastisk udtryk og en unik pasform. Her får du lækkert tøj, som du kan føle dig godt tilpas i, og takket være den høje kvalitet kan tøjet bruges igen og igen og nydes i rigtig mange år. Vælg dine favoritter her, og få fri fragt ved køb over 500 kr. samt hurtig levering inden for 1-2 hverdage.