Gratis levering til pakkeshop ved min køb 499,95. Gratis retur. Hurtig levering 1-2 hverdage. Betal med Mobilpay eller Viabill

Fortrydelsesret.

Fortrydelsesret/ombytning

Du har 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnerer varen til os.
Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Retur formular med automatisk mail besked til os finder du her: www.boutiquedorthe.dk/ordre
Du må efter modtagelsen alene håndtere varen på en måde, så du kan fastslå varens art og egenskaber og den måde den fungerer på.
For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Det er ikke det samme som fortrydelse hvis du nægter at modtage varen når den leveres. Nægter du at modtage varen skal du stadig give os besked om, at du vil benytte din fortrydelsesret.


Meddelelse kan gives på mail : info@boutiquedorthe.dk

Retur adressen er :

Boutique Dorthe
Aftensang 8 b
6040 Egtved

Når du bruger din fortrydelsesret, er du ansvarlig for varen indtil vi modtager den. Brug den medsendte gratis retur fragt seddel.
Vi forventer du afsender varen så hurtig som muligt efter du har givet besked om fortrydelse, og at du sender den retur senest 14 dage efter du har fortrudt.
Når du returnerer varen bedes du vedlægge kopi af købsfaktura.
Pengene tilbageføres via samme betalingsmiddel som brugt ved køb. Fragt refunderes ikke.


Tilbagebetaling af købs beløbet.


Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb tilbage du har indbetalt til os. I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs beløbet.
Vi refunderer varens værdi, men ikke det pålagt gebyr ved betaling med gebyrbelagte betalingskort, eller evt. fragt betalt ved købet.

Ombytning af en vare


Hvis du har fået købt den forkerte størrelse og ønsker at ombytte, bestiller og køber du bare den ønskede størrelse og bruger den vedlagte returseddel til at sende den forkerte størrelse retur til os. Returfragten er altid gratis.


Varens stand når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på, med andre ord - du kan gøre det samme hjemme, som hvis du stod i den fysiske butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købs beløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at få hele købs beløbet retur, må du gøre det samme som i den fysiske butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i brug.

Reklamationer.

Fejl eller mangler ved varen skal meddeles indenfor 14 dage, og vi ombytter selvfølgelig uden ekstra omkostninger for dig. Hvis vi ikke kan levere en tilsvarende vare eller reparere den, har du mulighed for at få pengene retur.